top of page

28. september: PREG. Fotografier av Sigurd Håkon Øyvang.


Vi er stolte av å kunne innvie høsten på Oransj med en separatutstilling av Sigurd Håkon Øyvangs fotografier.

Sigurd ble født i Trondheim 1973, vokste opp på Stathelle og er bosatt i Skien. Han arbeider til daglig som ingeniør, men bruker mye tid på fotografering. Som fotograf er han allsidig og åpen for alle motiver og teknikker. Han liker å utforske både mulighetene og begrensningene som ligger i mediet.

Hvorfor Preg?

Et stadig tilbakevendende tema i Sigurds fotografier er hvordan mennesker og omgivelser påvirker hverandre. Mennesker setter avtrykk i omgivelsene, i form av sin tilstedeværelse, men vel så ofte ved sitt fravær. I kombinasjon med tid gir dette nye dimensjoner og betydninger. Glemte og forlatte steder hinter ofte om menneskelig aktivitet. Det blir opp til oss som observatører å undres over hva sporene betyr og kanskje tillegge dem vår egen mening.

Det dreier seg om vekselvirkning mellom mennesker og omgivelser, samt spor av dette over tid. Vi preger hverandre. Og bærer preg av det.

På åpningsdagen blir det forfriskninger og intervju med kunstneren. Dette er en salgsutstilling og kjøpte bilder leveres ut etter at utstillingen er tatt ned.

Den vil henge oppe til og med lørdag 16. november.

Oransj. Torgbakken 10. Øvre Torg i Brevik. Lørdag 28. september. Kl. 14.00 - 17.00.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page