top of page

Fredag 18. desember: Alpine Those Myriads og Cinema of Spirits


Årets juleavslutning vier vi til et av de mest standhaftige alternative bandprosjektene her til lands. Alpine those Myriads er navnet på bandet som for tiden består av herrene Gypus Chelofan og Addo Tesla, henholdsvis sjef og elektronisk mesterhjerne. De kommer ikke fra det ytre rom, men er basert i Oslo, Norge, delvis med røtter i Grenland.

Med sine følelsesladede liveopptredener vil de berøre, utfordre, underholde og røre opp i sansene våre. De bruker blant annet inspirasjon fra performancekunst og setter pris på reaksjonene de pleier å få fra publikum.

Du kan tenke på ATM som en bølge, sier de på sin nettside, en gjenkjennelig bølge, men dens bevegelse vil alltid følge med seg nytt liv og være annerledes hver gang den treffer land.

Siden 2002 har ATM stått bak åtte utgivelser og bør være et kjent navn for av de som liker å dykke litt under den glatte overflaten i moderne populærmusikk.

Som support for ATM stiller det ikke mindre enestående Cinema of Spirits opp. Dette er et enmannsband, bestående av Stein Berg alias Seth Horatio Buncombe, som tidligere selv var en del av ATM og som også utgjorde halvdelen av Splatterfolk-duoen Thinguma*JigSaw. Selv om Berg spiller Banjo og synger, så er dette veldig langt fra bluegrass. Av omtaler kan vi nevne New York Post: ”...deeply unsettling, yet strangely comforting” og Jonathan Marx fra Lambchop: ”Totally fucking amazing”. Forvent deg øyeblikk med høy gåsehudfaktor!

Vi åpner dørene kl. 19.00. Konsert fra ca. kl. 20.00. Det blir bar med øl, vin og lett servering.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page